Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Guggolós klotyó, Törökország

2016. június 22. - mudman

Nagyjából egy évvel ezelőtt autóztunk el Isztambulba, a mai témára is ott találtunk. A csapnivaló képminőségért elnézést, de mentségünkre szóljon, hogy akkor még szükségből jártunk mellékhelyiségbe, nem pedig a világ klotyóinak utazó nagyköveteként, rendes klotyófotómotyóval. De reméljük az egység kulturális értéke ellensúlyozza a technikai hiányosságokat.

Ez a klotyó egy étteremhez tartozik, ahol amúgy elképesztően finomakat ettünk, természetesen gombokért. A felszerelés viszont elég fapados, illetve semmilyen pados, hanem guggolós. A vízöblítést a csappal és a kancsóval kell kreatívan megoldani, makacs szennyeződéseknek pedig ott a kefe. A mosdó törött, ezt elelnsúlyozandó jutott bele egy vödörnyi illatosítótabletta. A guggolós wc amúgy lehet, hogy kényelmetlen, viszont a látszat ellenére higiénikusabb az európai, ráülős változatnál, ugyanis semmilyen testrészünkkel nem érünk hozzá a cucchoz.

dsc_0108.jpg

dsc_0109.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://klotyok.blog.hu/api/trackback/id/tr18829466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása