Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Magashegyi klotyók

2016. június 23. - mudman

Az ember extrém körülmények között is végez anyagcserét.Bár a civilizáció vékony hártyára magashegyi körülmények között néhány nap alatt lekopik az emberről, azért a kultúrember mégis igényel némi diszkréciót miközben a klotyón ül. Illetve fenét ül, inkább gubbaszt a sziklák közt, mint valami szerencsétlen Gollam. 

Legtöbbször persze ez a diszkréció inkább csak képzelt, nemlétező dolog, önmagunk becsapása, hiszen a hókupac, vagy kutyaólnyi szikla mögé bújás nem sokat ér. Az alábbi képek egyike a Pamírban készült - piros, négy bot közé kifeszített toilette, amely árnyjáték előadására is ideális - a másik a Kaukázusban, valahol az Elbruszon. Utóbbi hőszigetelt luxusbudi, régi, kiszuperált hűtőszekrények szigetelőelemeiből és purhabból összetákolva. Mindegyikükben közös, hogy a berendezés csupán egy a kövek közé ásott gödörből áll.

q.jpg

img_4995.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://klotyok.blog.hu/api/trackback/id/tr868829586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása